Rezultati konkursa – MLADI SU ZAKON

Omladinski klub Novog Bečeja – Resurs centar za Srednjobanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug, a uz finansijsku podršku  Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u okviru programa Mladi su zakon, objavljuje

LISTU UDRUŽENjA MLADIH/ NEFORMALNIH OMLADINSKIH GRUPA ČIJE ĆE OMLADINSKI VOLONTERSKI PROJEKTI BITI FINANSIRANI U OKVIRU KONKURSA ZA FINANSIRANJE OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH ZA SREDNJEBANATSKI, SEVERNOBAČKI I SEVERNOBANATSKI OKRUG.

Na konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u okviru programa Mladi su zakon, a nakon realizovane obuke iz oblasti pisanja projekata i upravljanje projektnim ciklusom prijavilo se 13 udruženja i neformalnih omladinskih grupa sa teritorije grupe okruga. Komisija koju je obrazovao Resurs centar, odlučila je da finansijski podrži 10 projekata u ukupnom iznosu od 600.000,00dinara.

Ministarstvo omladine i sporta i Resurs centar čestitaju svim udruženjima/neformalnim omladinskim grupama i žele im uspešnu realizaciju omladinskih volonterskih projekata!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *