Ministarstva omladine i sporta u saradnji sa Omladinskim klubom Novog Bečeja – Resurs centrom za srenjebanatski okrug predstaviće učetvrtak 16.5.2013. godine Konkurs za finansiranje omladinskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volonterizma mladih u okviru programa „MLADI SU ZAKON“. Predstavljanje konkursa mladima iz srednjebanatskog okruga održaće se u Kulturnom centru Zrenjanin (mala sala), Narodne Omladine 1 sa početkom u 12 časova.

U skladu sa Zakonom o mladima i Nacionalnom strategijom za mlade, Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa 26 Resurs centara nastavlja da pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama širom Srbije da kroz obuku i realizaciju omladinskih projekata podstiču aktivizam i volonterizam u svojim lokalnim zajednicama.

Konferenciji za štampu prisustvovaće predstavnici Ministarstva omladine i sporta, zatim učesnici programa „MLADI SU ZAKON“, koji su 2011. i 2012. godine sprovodili svoje volonterske akcije i uradili mnogo za svoje lokalne zajednice, predstavnici kancelarija za mlade, kao i predstavnici Resurs centra Omladinski klub Novog Bečeja za srednjebanatski okrug koji će moći zainteresovanima da obezbede sve dodatne informacije o konkursu.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo ukoliko bi ste svojim prisustvom pomogli da ovaj konkurs dobije odjek kakav zaslužuje. Mladima treba pomoći da menjaju svoju sredinu, jer kada mladi nešto menjaju, menjaju na bolje!

……………..
Za dodatne informacije, obratite se Kristijanu Lukić na telefon: 063/56-29-21 ili mejl: lukickristijann@yahoo.com.

Ostavite odgovor