Resurs centar za srednjebanatski okrug, Omladinski klub Novog Bečeja, organizovao je trodnevnu obuku za pisanje projekata. Obuci su prisustvoli predstavnici volonterskih grupa čiji su predlozi projekata odabrani od strane komisije Resurs centra.

obuka-za-pisanje-projekata-2

Na obuci, koja je održana u Novom Bečeju u prostorijama Doma kulture, predstavnici omladinskih volonterskih grupa su obučeni za piasnje projekata, odnosno za razvijanje projektnih ideja u predloge projekata i upravljanje projektnim ciklusom. Sledeći korak koji očekuje odabrana udruženja mladih i neformalnih omladinskih grupa je da razviju svoje projektne ideje i pošalju svoje konačne predloge projekata. 

Projektne ideje šalju se na email adresu Resurs centra za srednjebanatski okrug office@klubnbo.org.rs i na adresu Omladinski klub Novog Bečeja Maršala Tita 8
Sa naznakom „za konkurs mladi su zakon,,
najkasnije do 20.07.2013 godine.

Kompletnu projektnu dokumentaciju možete preuzeti ovde Konkursna dokumentacija za razvijanje projekata

Odabir udruženja mladih i neformalnih omladinskih grupa čiji će omladinski projekti biti finansirani u srednjebanatskom okrugu, sprovešće komisija Resurs centra za odabir omladinskih projekata.

Rezultati konkursa biće objavljeni 30. Jula 2013. godine

Resurs centar će sve učesnike obavestiti o rezultatima odabira omladinskih projekata koji će biti finansirani na konkursu, a lista udruženja mladih i neformalnih omladinskih grupa iz svih okruga biće objavljena na sajtu Resurs centra www.klubnbo.org.rs, na sajtu Ministarstva omladine i sporta www.mos.gov.rs , omladinskom Internet portalu www.zamislizivot.org i Fejsbuk stranama programa.

 

Ostavite odgovor