Aktivni projekti

POLJOPRIVREDNI INKUBATOR ZA MLADE NA SELU

Projekat „Poljoprivredni inkubator za mlade na selu“ teži da doprinese smanjenju nezaposlenosti u Opštini Novi Bečej i kreiran je u skladu sa strateškim opredeljenjem lokalne samouprave – razvoju poljoprivrede. Implementacijom projektnih aktivnosti na jasan način kreiraćemo uslove za razvoj povrtarstva kroz stvaranje povoljnih okolnosti za zapošljavanje mladih u stakleničkoj proizvodnji. Kombinacijom teorijskih i praktičnih edukacija u oblasti poljoprivrede težićemo da osnažimo i ohrabrimo mlade, unapredimo njihove kompetencije i podstaknemo ih da ostanu u svojim lokalnim zajednicama.

Opširnije na stranici projekta ovde >>>


ZAJEDNIČKI DO ZELENOG OKRUŽENJA 2

Projekat «Zajednički do zelenog okruženja 2» jeste nastavak projekta realizovanog tokom 2015.godine finansiranog od strane NIS-a, s akcentom na promovisanje građanskog aktivizma u cilju očuvanja životne sredine.
 
Ovim projektom želimo da motivišemo građanstvo da se uključi u kreiranje i sprovođenje politike upravljanja zelenim površinama jer koristi od kvalitetno uređenih zelenih površina imaju svi – pojedinci, zajednica, životna sredina. Vodeći se činjenicom da je neophodno da se svakodnevno ponašamo na način koji podstiče racionalno korišćenje svega što nam planeta Zemlja pruža, odlučili smo se da ovim projektom Zemlji i vratimo…

Opširnije na stranici projekta ovde >>>

Ostavite odgovor